Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea vraagt belachelijke prijzen voor seizoenkaart: '4630 (!) euro'

Chelsea vraagt belachelijke prijzen voor seizoenkaart: '4630 (!) euro'

19 nov 2021, 13:24

Chelsea heeft de seizoenkaarten voor volgend seizoen flink verhoogd en daar zijn ze in Engeland van geschrokken. Volgens The Daily Mail zijn de seizoenkaarten van Chelsea volgend seizoen de duurste van de Premier League.

Fans van The Blues betalen dit seizoen voor een seizoenkaart op de lange zijde 1485 euro en daar betalen ze volgend seizoen maar liefst 4630 euro voor. De lange zijdes worden gerenoveerd en daardoor worden de seizoenkaarten zeker verdriedubbeld. 'Er zijn twee nieuwe bars met een snellere service en een nieuwe foodhal waar een aanbod van kwalitatief hoogstaand voedsel wordt geserveerd', schrijft de Daily Mail.

Een seizoenkaart van Chelsea geeft recht tot alle thuiswedstrijden in de Premier League, en alle thuisduels in de diverse nationale bekertoernooien. Dit seizoen wordt de duurste seizoenkaart aangeboden door Tottenham Hotspur, dat 2640 euro vraagt. Burnley staat onderaan met een prijs van 770 euro voor een seizoenkaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.