Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea verspeelt twee punten tegen Everton

Chelsea verspeelt twee punten tegen Everton

11 nov 2018, 18:35

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft in de strijd om de Engelse voetbaltitel twee punten verspeeld. Het elftal van trainer Maurizio Sarri was op Stamford Bridge beter dan Everton, maar wist niet te scoren: 0-0. Eerder dit seizoen liet het nog ongeslagen Chelsea punten liggen tegen West Ham United (0-0), Liverpool (1-1) en Manchester United (2-2).

Sarri zette ondanks het puntenverlies wel een record neer. Nog niet eerder bleef een trainer in de Premier League de eerste twaalf duels sinds zijn aanstelling ongeslagen. Tot zondag deelde hij het record met Frank Clark, die in de jaren negentig met Nottingham Forest elf keer op rij niet verloor.

Liverpool was eerder op zondag met 2-0 te sterk voor Fulham en heeft nu twee punten meer dan Chelsea. Manchester City kan later op zondag bij winst op Manchester United de voorsprong op Chelsea tot vier punten vergroten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.