Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea verspeelt punten tegen Southampton

Chelsea verspeelt punten tegen Southampton

2 jan 2019, 23:51

LONDEN (ANP) - Chelsea lijkt de aansluiting met de top drie in de Premier League enigszins kwijt te raken. De Londense club van de Italiaanse coach Maurizio Sarri kwam op eigen veld tegen Southampton niet verder dan een gelijkspel. Op Stamford Bridge bleef het 0-0.

Chelsea heeft als nummer vier nu tien punten achterstand op Liverpool. De koploper heeft bovendien nog een wedstrijd extra te gaan, donderdag tegen mede-titelkandidaat Manchester City.

Met Davy Pröpper en Jürgen Locadia speelde Brighton & Hove Albion gelijk bij West Ham, 2-2. De gasten liepen na rust uit door Dale Stephens en Shane Duffy, door twee treffers van Marco Arnautovic werd het weer gelijk.

Crystal Palace won bij Wolverhampton; 0-2. Jordan Ayew scoorde na voorbereidend werk van Patrick van Aanholt. Uit een strafschop maakte Luka Milivojevic er ver in extra tijd nog 0-2 van.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.