Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea verslaat stadsgenoot Crystal Palace in boeiend duel

Chelsea verslaat stadsgenoot Crystal Palace in boeiend duel

7 juli 2020, 23:25

Chelsea heeft in de strijd om een ticket voor de Champions League weer een overwinning geboekt. De ploeg van manager Frank Lampard won met 3-2 bij Crystal Palace. Chelsea nestelde zich daardoor in ieder geval voor even op de derde plaats in de Premier League met twee punten meer dan Leicester City, dat later op dinsdag nog in actie komt tegen Arsenal. De blauwe brigade uit Londen heeft vier van de vijf wedstrijden sinds de hervatting van het seizoen in winst omgezet en won in de FA Cup ook van Leicester.

De Franse spits Olivier Giroud opende al vroeg de score op het lege Selhurst Park, na voorbereidend werk van Willian. Op aangeven van opnieuw de Braziliaan knalde de Amerikaan Christian Pulisic even later de 0-2 binnen. Wilfried Zaha zorgde met een zwabberend schot van grote afstand voor de aansluitingstreffer.

Toen invaller Tammy Abraham na 70 minuten de derde treffer van Chelsea maakte, zijn veertiende van het seizoen, leek de wedstrijd besliste. Christian Benteke bracht echter al snel de spanning weer terug. Patrick van Aanholt leverde de assist bij de 2-3 van de Belgische spits. In de blessuretijd was Crystal Palace nog heel dicht bij de gelijkmaker, maar een kopbal belandde op de paal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.