Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea verliest ook bij Wolverhampton

Chelsea verliest ook bij Wolverhampton

15 dec 2020, 22:22

Chelsea heeft in de Premier League voor de tweede opeenvolgende keer verloren. Bij Wolverhampton Wanderes gingen de Londenaren met 2-1 onderuit. De formatie van coach Frank Lampard is daardoor vijfde, op 3 punten van de koplopers Tottenham Hotspur en Liverpool.

Vlak na rust kwam Chelsea wel op voorsprong. De Franse spits Olivier Giroud, weer eens een keer basisspeler in de nationale competitie, nam de bal ineens op de slof en verraste doelman Rui Patrício. De voorzet was van vleugelverdediger Ben Chilwell.

In de 66e minuut maakte Daniel Podence gelijk. De Portugees schoot de bal langs doelman Edouard Mendy na ouderwets kap- en draaiwerk. Ver in blessuretijd zette Pedro Neto, ook een Portugees, de Wolves op voorsprong.

Het afgelopen weekeinde had Chelsea verloren van Everton, dat was de tweede nederlaag in de Premier League dit seizoen. Eerder was er verlies tegen kampioen Liverpool. De Spurs en Liverpool krijgen woensdag de kans verder uit te lopen op Chelsea, als ze elkaar treffen op Anfield.

Hakim Ziyech ontbrak bij Chelsea. De voormalig speler van Ajax is geblesseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.