Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea verhuurt Batshuayi en Zouma

Chelsea verhuurt Batshuayi en Zouma

10 aug 2018, 19:19

VALENCIA (ANP) - Michy Batshuayi komt komend seizoen op huurbasis uit voor Valencia. De aanvaller van Chelsea, die afgelopen zomer namens België op het WK speelde, werd afgelopen seizoen al verhuurd aan Borussia Dortmund.

De 24-jarige Batshuayi kwam in de zomer van 2016 naar Chelsea, dat hem overnam van Olympique Marseille.

Ook verdediger Kurt Zouma wordt door Chelsea verhuurd. Hij verdedigt tot het einde van het naderende seizoen de clubkleuren van Everton.

De club uit Liverpool - waar Marcel Brands recent werd aangesteld als technisch directeur - legde eerder al Bernard, Yerry Mina, Andre Gomes, Lucas Digne, Richarlison en Joao Virginia vast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.