Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea-trainer Tuchel wisselt ingevallen Hudson-Odoi om 'lichaamstaal'

Chelsea-trainer Tuchel wisselt ingevallen Hudson-Odoi om 'lichaamstaal'

20 feb 2021, 18:33

De Engelse aanvaller Callum Hudson-Odoi heeft een slechte beurt gemaakt bij zijn trainer Thomas Tuchel. De 20-jarige Hudson-Odoi mocht in de uitwedstrijd tegen Southampton direct na rust invallen. In de 76e minuut ging langs de kant echter het bord omhoog met nummer 20, het rugnummer van de invaller.

"Ik was niet blij met zijn houding, met het gebrek aan energie en de manier waarop hij druk zette", verklaarde Tuchel, die Hudson-Odoi na een half uur ploeteren weer wisselde voor Hakim Ziyech. "We eisen 100 procent. Wie dat niet geeft, wordt gewisseld. Ik had het gevoel dat hij ons niet kon helpen. Ik was niet blij met zijn lichaamstaal. Het was een moeilijke beslissing om hem weer te wisselen, maar morgen zijn we dit weer vergeten."

Met Hudson-Odoi in de ploeg kwam Chelsea kort na rust terug van een achterstand. De ploeg van Tuchel moest echter genoegen nemen met een gelijkspel (1-1). Dinsdag speelt Chelsea in de achtste finales van de Champions League tegen Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.