Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea-trainer Lampard coach van de maand

Chelsea-trainer Lampard coach van de maand

8 nov 2019, 17:25

Frank Lampard is in de Premier League uitgeroepen tot coach van de maand oktober. Hij kreeg de onderscheiding omdat hij in die periode drie competitieduels won, van Southampton, Newcastle United en Aston Villa.

De 41-jarige oud-speler van Chelsea is bezig aan zijn eerste seizoen als coach in de Premier League. "Deze prijs is ook voor iedereen in mijn staf en vooral voor de spelers, die tenslotte het werk op het veld doen", zei Lampard, die vier keer werd gekozen tot speler van de maand in de Premier League.

Chelsea speelde eerder deze week in de Champions League gelijk tegen Ajax, 4-4. In de Premier League is de club inmiddels geklommen naar de vierde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.