Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea steviger op vierde plaats

Chelsea steviger op vierde plaats

30 dec 2018, 15:59

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft de vierde plaats van de Premier League steviger in handen gekregen. De club won de uitwedstrijd tegen Crystal Palace met 1-0.

N'Golo Kanté maakte het enige doelpunt. De Franse middenvelder werd goed aangespeeld door David Luiz. Hij controleerde de bal met zijn borst voordat hij raak schoot. Olivier Giroud viel uit met een enkelblessure bij Chelsea.

Chelsea heeft nu vijf punten meer dan Arsenal, de nummer vijf van de ranglijst die zaterdag royaal onderuit ging bij Liverpool (5-1). Patrick van Aanholt speelde de hele wedstrijd voor Crystal Palace.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.