Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea snel klaar met BATE Borisov

Chelsea snel klaar met BATE Borisov

26 okt 2018, 00:56

LONDEN (ANP) - Chelsea is ook na drie speelronden in het hoofdtoernooi van de Europa League nog zonder puntenverlies. De Engelse topclub rekende voor eigen publiek af met BATE Borisov, dat in augustus door PSV werd uitgeschakeld in de kwalificatie voor de Champions League.

Chelsea won met 3-1. Ruben Loftus-Cheek maakte alle doelpunten voor de Londenaren, die eerder in groep L te sterk waren voor PAOK en Vidi FC. De middenvelder scoorde in de 2e en 8e minuut. Het derde doelpunt noteerde hij kort na de pauze. BATE deed in de slotfase via rechterverdediger Aleksei Rios nog wat terug.

Met negen punten is Chelsea nagenoeg zeker van de volgende ronde. Vidi FC (dat met 0-2 bij PAOK won), PAOK en BATE Borisov hebben na donderdag allemaal drie punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.