Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea schorst vier supporters voorlopig

Chelsea schorst vier supporters voorlopig

10 dec 2018, 19:37

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft vier supporters voorlopig verboden om wedstrijden bij te wonen. Dat deed de Londense voetbalclub in afwachting van verder onderzoek naar beschuldigingen over het racistische gedrag van supporters tegenover Raheem Sterling van Manchester City.

Sterling zou zaterdag tijdens de topper tegen City racistisch bejegend zijn door een aantal fans van de thuisploeg. Op beelden is te zien dat fans van Chelsea schreeuwen in de richting van Sterling als hij een bal opraapt.

,,Onze onderzoeken naar deze kwestie zijn in volle gang. We ondersteunen het politieonderzoek volledig en alle informatie die we verzamelen, wordt aan de politie doorgegeven", meldt Chelsea in een verklaring. ,,Chelsea vindt alle vormen van discriminerend gedrag weerzinwekkend en als er bewijs is van kaarthouders die zich racistisch gedragen, dan zal de club strenge sancties uitvaardigen, waaronder een stadionverbod."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.