Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea schakelt Liverpool uit in FA Cup

Chelsea schakelt Liverpool uit in FA Cup

3 mrt 2020, 23:45

Chelsea heeft Liverpool de derde grote nederlaag in korte tijd bezorgd. De club uit Londen van coach Frank Lampard schakelde Liverpool door een 2-0-zege uit in de achtste finales van FA Cup.

De ploeg van Virgil van Dijk leed afgelopen zaterdag de eerste nederlaag in de competitie. Het laaggeklasseerde Watford won in eigen huis met 3-0. Liverpool had ruim een week eerder ook het eerste duel in de achtste finales van de Champions League bij Atlético Madrid verloren (1-0).

Chelsea kwam door een foutje van doelman Adrián op voorsprong. De keeper van Liverpool liet een schot van Willian glippen. Ross Barkley zette Chelsea op 2-0 met een schot van afstand uit de omschakeling. Ook met het inbrengen van Roberto Firmino en Mohamed Salah kwam Liverpool niet meer tot scoren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.