Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea ook in Kiev veel te sterk voor Dinamo

Chelsea ook in Kiev veel te sterk voor Dinamo

14 mrt 2019, 22:25

KIEV (ANP) - De Europa League kan het teleurstellende seizoen voor Chelsea nog enigszins redden. De Londenaren bereikten donderdag de kwartfinales. Chelsea was met 5-0 te sterk voor Dinamo Kiev. Een week eerder won het elftal van de Italiaanse trainer Maurizio Sarri de thuiswedstrijd met 3-0.

Van spanning was in Kiev geen sprake. Olivier Giroud opende al na vijf minuten de score. De Franse aanvaller verdubbelde na ruim een half uur de voorsprong. Ook het derde doelpunt viel nog in de eerste helft. De Spaanse verdediger Marcos Alonso scoorde.

Na de pauze was Giroud voor de derde keer trefzeker. Hij kopte de bal binnen na een vrije trap van Willian. De laatste treffer kwam op naam van Callum Hudson-Odoi.

De Engelse clubs doen het dit seizoen goed in de Europese toernooien. Manchester City, Tottenham Hotspur, Manchester United en Liverpool bereikten de afgelopen dagen de kwartfinales van de Champions League. Arsenal kan zich later op donderdag nog plaatsen voor de kwartfinales van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.