Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea nog geen titelkandidaat'

'Chelsea nog geen titelkandidaat'

25 dec 2020, 10:43

Frank Lampard is blij met de manier waarop Chelsea zich dit seizoen presenteert in de Premier League. De oud-international vindt het huidige niveau echter nog niet goed genoeg om mee te doen in de strijd om de titel. "Daarvoor zullen we ons echt nog moeten verbeteren."

"Ik ben blij met hoe het gaat", vervolgt Lampard. "Maar als trainer wil je altijd meer. Daarom proberen we op korte termijn de volgende stap te maken. Het is nu allemaal nog te wisselvallig. Dat komt onder andere omdat we nieuwe spelers hebben moeten inpassen en omdat we te maken hebben gehad met de nodige blessures."

Chelsea speelt zaterdag bij stadgenoot Arsenal, dat is afgezakt naar de vijftiende plaats. Chelsea staat vijfde.

Oud-Ajacied Hakim Ziyech is een van de nieuwelingen bij Chelsea. Wegens een blessure komt hij dit weekeinde niet in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.