Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea neemt Thiago Silva over van PSG

Chelsea neemt Thiago Silva over van PSG

28 aug 2020, 15:18

Chelsea heeft de transfer van voetballer Thiago Silva afgerond. De 35-jarige verdediger komt na acht jaar bij Paris-Saint-Germain transfervrij over en tekent voor een jaar met de optie voor nog een jaar.

'Ik ben zo blij om bij Chelsea te kunnen spelen" zei de Braziliaan. "Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het spannende team van Frank Lampard en ben hier om te strijden voor de prijzen.'

'We zijn verheugd dat we met Thiago Silva een speler van wereldklasse kunnen toevoegen aan ons team', zei directeur Marina Granovskaia. 'Met zijn prestaties op het hoogste niveau twijfelen we er niet aan dat zijn ervaring en kwaliteiten een goede aanvulling zijn op de talenten die we al hebben.'

Chelsea versterkte zich eerder al met Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell en Malang Sarr.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.