Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea neemt Sterling over van Manchester City

Chelsea neemt Sterling over van Manchester City

13 juli 2022, 18:42

Chelsea heeft Raheem Sterling overgenomen van Manchester City. De Londense club heeft de komst van de aanvaller officieel bekendgemaakt. Met de overgang zou zo'n 54 miljoen euro gemoeid zijn, melden officieuze bronnen.

Sterling, international, speelde sinds 2015 bij City en werd meerdere keren kampioen van Engeland met de club. Daarvoor speelde hij enkele jaren voor Liverpool. Sterling heeft bij Chelsea een contract voor vijf jaar getekend.

'Ik heb al veel bereikt als voetballer', reageerde Sterling. 'Maar er is nog zoveel te winnen en dat wil ik bij Chelsea doen. Londen is eigenlijk mijn thuis en ik ben heel blij dat ik nu weer in mijn 'eigen' stad kan gaan spelen. Op Stamford Bridge kan ik nu wekelijks voor mijn familie en vrienden laten zien wat ik waard ben. Dat is bijna te mooi om waar te zijn.'

Sterling is de eerste grote aankoop van Chelsea onder de nieuwe eigenaar Todd Boehly.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.