Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea neemt herstelde Kanté mee naar Spanje voor duel met Porto

Chelsea neemt herstelde Kanté mee naar Spanje voor duel met Porto

6 apr 2021, 19:28

Chelsea heeft N'Golo Kanté meegenomen naar de Spaanse stad Sevilla voor het eerste duel met FC Porto in de kwartfinales van de Champions League. De Franse middenvelder is hersteld van de dijbeenblessure die hij onlangs opliep bij de nationale ploeg, maar begint volgens trainer Thomas Tuchel wel op de bank. De Duitser heeft ook de weer fitte aanvallers Tammy Abraham en Christian Pulisic opgenomen in zijn selectie van 23 spelers.

Pulisic viel zaterdag geblesseerd uit tijdens het verloren competitieduel met West Bromwich Albion. De Amerikaan opende de score op Stamford Bridge, maar Chelsea gaf de wedstrijd uit handen nadat verdediger Thiago Silva na bijna een half uur spelen met rood van het veld was gestuurd (2-5). Tuchel wisselde na de rode kaart voor Thiago Silva direct oud-Ajacied Hakim Ziyech voor een verdediger.

Beide duels tussen FC Porto en Chelsea worden in Sevilla gespeeld, vanwege de reisbeperkingen en quarantainemaatregelen als gevolg van het coronavirus. Officieel speelt de Portugese club woensdag 'thuis', volgende week dinsdag is Chelsea de gastheer bij de return.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.