Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea naar vijfde plek na zege op West Ham United

Chelsea naar vijfde plek na zege op West Ham United

22 dec 2020, 10:16

Chelsea heeft door een geflatteerde zege op West Ham United de vijfde plaats ingenomen in de Premier League. De ploeg van trainer Frank Lampard won met 3-0 in het eigen Stamford Bridge, maar was nauwelijks beter dan de tegenstander.

Chelsea begon overtuigend en kwam door een harde kopbal van Thiago Silva na 10 minuten op 1-0, maar de thuisclub wist er geen vervolg aan te geven. Het was West Ham dat grotendeels in de Londense derby het spel bepaalde. Tot goals van de bezoekers leidde het overwicht niet.

Diep in de tweede helft vielen plotseling binnen drie minuten tijd twee goals van Chelsea-aanvaller Tammy Abraham. Eerst verlengde hij succesvol een schot van Timo Werner, kort daarna tikte hij de rebound in nadat keeper Lukasz Fabianski van West Ham een inzet van Christian Pulisic wegstompte. Werner had vlak voor tijd zelfs de 4-0 op de voeten, maar zijn schot ketste af op de lat.

Chelsea heeft 25 punten, evenveel als Tottenham Hotspur, maar een beter doelsaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.