Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea na rust langs Nottingham Forest

Chelsea na rust langs Nottingham Forest

5 jan 2019, 19:04

LONDEN (ANP) - Chelsea staat in de vierde ronde van de FA Cup. De Londenaren rekenden zaterdag in eigen stadion af met Nottingham Forest, dat een niveau lager uitkomt: 2-0.

Cesc Fàbregas, die vermoedelijk snel vertrekt naar AS Monaco, mocht tegen Forest vanaf het begin meedoen. De Spanjaard miste na een half uur spelen een strafschop. Kort voor rust kwam Eden Hazard binnen de lijnen. De Belgische spelmaker kreeg aanvankelijk rust van de trainersstaf, maar na het geblesseerd uitvallen van Ruben Loftus-Cheek moest hij toch aan de slag.

Álvaro Morata besliste het duel in de beginfase van de tweede helft, met doelpunten in de 49e en 59e minuut. Fàbregas kreeg kort voor tijd een publiekswissel van coach Maurizio Sarri. Onder luid applaus ging de middenvelder, die sinds 2014 voor Chelsea speelt, naar de kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.