Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea meldt zich bij PSV voor Ibrahim Sangaré'

'Chelsea meldt zich bij PSV voor Ibrahim Sangaré'

31 aug 2022, 21:48

Chelsea heeft zich gemeld bij PSV voor Ibrahim Sangaré, meldt het Eindhovens Dagblad. De club uit Londen is bereid om 40-45 miljoen euro te betalen voor de Ivoriaanse middenvelder.

Eerder vanavond meldde De Telegraaf dat Chelsea zich ook heeft gemeld bij Ajax, voor Edson Alvarez. Daarvoor zouden ze een bedrag van 50 miljoen euro over hebben. Ajax wil hem niet laten gaan, maar Alvarez zou zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar Chelsea.

Nu heeft Chelsea zich ook gemeld bij PSV voor Sangaré. Hij verlengde onlangs zijn contract bij PSV tot medio 2027. Sangaré zelf staat open voor een overstap naar Londen. PSV gaat echter niet zowel Sangaré als Cody Gakpo verkopen: een transfer van de 24-jarige Sangaré hangt dus ook af van een eventuele transfer van Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.