Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea legt Alonso tot 2023 vast

Chelsea legt Alonso tot 2023 vast

24 okt 2018, 12:39

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft verdediger Marcos Alonso tot 2023 aan zich verbonden. De 27-jarige Spanjaard, die in 2016 overkwam van Fiorentina, had nog een contract tot 2021.

,,Ik ben blij dat ik langer kan blijven spelen voor een van de beste clubs ter wereld. Het waren twee erg goede seizoenen voor me en ik kijk uit naar meer", zei de linksbenige Alonso op de website van Chelsea.

De club uit Londen kocht Alonso twee jaar geleden voor meer dan 20 miljoen euro van Fiorentina, dat hem een paar jaar eerder nog transfervrij van Bolton Wanderers had overgenomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.