Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea knokt zich bij West Bromwich terug van ruime achterstand

Chelsea knokt zich bij West Bromwich terug van ruime achterstand

26 sep 2020, 22:37

Chelsea moet al vroeg dit seizoen in de achtervolging. De Londense voetbalclub, die de voorbije zomer meerdere topaankopen deed en daarvoor veel geld uitgaf, liet zaterdag bij West Bromwich Albion 2 punten liggen: 3-3. Bij rust keek Chelsea nog tegen een achterstand van 3-0 aan. Vorige week verloor het elftal van trainer Frank Lampard al van kampioen Liverpool (0-2). Na drie duels heeft Chelsea 4 punten.

De verdediging van Chelsea oogde voor rust zwak. Na 4 minuten ging de Spanjaard Marcos Alonso in de fout door de bal door het midden weg te koppen. Callum Robinson profiteerde door de bal diagonaal binnen te schieten. De Ierse aanvaller was in de 25e minuut opnieuw trefzeker, dit keer na een fout van de Braziliaanse aanvoerder Thiago Silva. Kyle Bartley maakte de pijn voor Chelsea nog groter door nog binnen een half uur voor de 3-0 te zorgen.

Na rust lag het initiatief bij Chelsea. Mason Mount, oud-speler van Vitesse, maakte met een fraai afstandsschot de 3-1 en Callum Hudson-Odoi bracht met de 3-2 in de 70e minuut de spanning terug. West Bromwich leek stand te houden, maar in blessuretijd tikte Tammy Abraham van dichtbij de 3-3 binnen.

Hakim Ziyech ontbrak nog bij Chelsea. De oud-Ajacied heeft na een knieblessure wel weer de training hervat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.