Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea is Pedro even kwijt

Chelsea is Pedro even kwijt

28 dec 2018, 23:44

LONDEN (ANP) - Chelsea kan in het drukke programma rond de jaarwisseling geen beroep doen op Pedro. De Spaanse aanvaller viel op 'Boxing Day' tegen Watford (2-1) uit met een hamstringblessure. Volgens manager Maurizio Sarri heeft Pedro zeker tien dagen nodig om te herstellen, wat betekent dat hij vermoedelijk vier duels moet overslaan.

Chelsea speelt zondag tegen Crystal Palace en begint het nieuwe jaar woensdag tegen Southampton. Daarna volgen bekerwedstrijden tegen Nottingham Forest (5 januari, League Cup) en Tottenham Hotspur (8 januari, FA Cup). Waarschijnlijk kan de Spanjaard pas op 12 januari in het competitieduel met Newcastle United weer meedoen.

Met zes doelpunten is Pedro na Eden Hazard (tien treffers) de meest trefzekere speler van Chelsea in de Premier League. Hazard nam tegen Watford beide goals voor zijn rekening.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.