Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea in Newcastle meteen weer bij de les

Chelsea in Newcastle meteen weer bij de les

21 nov 2020, 17:34

Chelsea is goed uit de interlandperiode gekomen. De ploeg van trainer Frank Lampard pakte 3 punten bij Newcastle United: 0-2. Daarmee behaalde de club uit Londen de vijfde overwinning op rij, inclusief twee zeges in de Champions League. Met 18 punten kwam Chelsea op gelijke hoogte met koploper Leicester City, dat zondag bij landskampioen Liverpool aantreedt.

Chelsea kwam in de 10e minuut op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Federico Fernández, die een voorzet van Mason Mount achter zijn doelman Karl Darlow werkte. Tammy Abraham besliste het duel na ruim een uur dankzij goed voorbereidend werk van Timo Werner.

Hakim Ziyech, gewisseld in de 87e minuut, kon deze keer bij Chelsea geen hoofdrol vervullen. De oud-Ajacied was in de afgelopen interlandperiode namens Marokko op dreef in de kwalificatiestrijd voor de Afrika Cup. In het tweeluik tegen Centraal-Afrikaanse Republiek scoorde hij twee keer in de thuiswedstrijd (4-1) en verzorgde hij een assist. In het uitduel (0-2) tekende Ziyech voor een doelpunt en een assist.

Chelsea speelt dinsdag in de Champions League uit tegen Stade Rennes. De Londenaren zijn met 7 punten uit drie duels nog ongeslagen in poule E.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.