Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea hoopt Ziyech over enkele weken terug te hebben

Chelsea hoopt Ziyech over enkele weken terug te hebben

7 dec 2020, 16:12

Chelsea-trainer Frank Lampard verwacht dat Hakim Ziyech over een aantal weken weer kan voetballen. De vleugelspeler viel zaterdag geblesseerd uit tijdens het gewonnen competitieduel met Leeds United (3-1). Ziyech liep een hamstringblessure op in de aanloop naar de gelijkmaker van Olivier Giroud.

De oud-Ajacied, die na zijn overstap van Amsterdam naar Londen al snel een basisplaats veroverde, laat maandag een MRI-scan maken van zijn rechterbovenbeen. "We moeten de uitslag afwachten", zei trainer Lampard. "Hakim heeft het gevoel dat het niet zo erg is. Dat zou betekenen dat hij er slechts een paar weken uit ligt."

Chelsea sluit de groepsfase van de Champions League dinsdag op Stamford Bridge af tegen Krasnodar. De Engelse ploeg is met 13 punten uit vijf duels al zeker van de eerste plaats in de groep en een vervolg in de knock-outfase. Lampard geeft de Spaanse keeper Kepa Arrizabalaga, die na een aantal blunders zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan de Senegalese nieuwkomer Edouard Mendy, tegen Krasnodar weer een kans onder de lat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.