Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea herstelt zich van blamage

Chelsea herstelt zich van blamage

2 feb 2019, 19:05

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft zich op het eigen Stamford Bridge hersteld van de midweekse blamage bij Bournemouth (4-0). De ploeg van manager Maurizio Sarri versloeg Huddersfield Town met 5-0. Eden Hazard en Gonzalo Higuain namen beiden twee doelpunten voor hun rekening.

De 'Blues' hadden hun laatste twee competitiewedstrijden verloren en daarin zelfs geen enkele keer gescoord. Higuain, de nieuwe spits van Chelsea, opende tegen de hekkensluiter van de Premier League na een kwartier de score. Kort voor rust schoot Hazard uit een strafschop de 2-0 op het scorebord. De Belg rondde in de 66e minuut een fraaie actie beheerst af, waarna Higuain even later van buiten het strafschopgebied zijn tweede doelpunt in de Premier League binnen schoot. David Luiz zorgde in de slotfase met een kopbal voor het slotakkoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.