Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea heeft miljoenen over voor komst van Cristiano Ronaldo'

'Chelsea heeft miljoenen over voor komst van Cristiano Ronaldo'

7 juli 2022, 10:00

Chelsea gaat een poging wagen voor Cristiano Ronaldo. Volgens de Engelse journalist Pete O’Rourke bereidt de club op dit moment een bod voor op de Portugese superster van Manchester United. 

De Britse krant The Times meldde zaterdag dat Ronaldo aan de clubleiding van United om een transfer heeft gevraagd, ondanks een contract dat nog een jaar doorloopt. De Portugees keerde vorig jaar terug op Old Trafford, waar hij tussen 2003 en 2009 uitgroeide tot een wereldster, maar zou nu alweer willen vertrekken omdat de club komend seizoen niet in de Champions League speelt.

Volgens O’Rourke heeft Chelsea verregaande interesse in Ronaldo, en zou Todd Boehly, de nieuwe eigenaar van The Blues, een groot voorstander zijn van de komst van de inmiddels 37-jarige aanvaller. De club zou dan ook bereid zijn om 16 miljoen euro neer te leggen voor de Portugees. 

Bij Chelsea zou Ronaldo verzekerd zijn van Champions League-voetbal, terwijl hij bij Manchester United veroordeeld is tot de groepsfase van de Europa League. Ronaldo maakte afgelopen seizoen achttien doelpunten in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.