Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea heeft Havertz en Pulisic terug tegen Atlético

Chelsea heeft Havertz en Pulisic terug tegen Atlético

22 feb 2021, 17:25

Chelsea kan dinsdag in het eerste duel met Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League weer beschikken over Kai Havertz en Christian Pulisic. De twee aanvallende middenvelders keren terug in de selectie van trainer Thomas Tuchel. De Braziliaanse verdediger Thiago Silva ontbreekt bij het duel dat in de Roemeense hoofdstad Boekarest wordt gespeeld.

Havertz en Pulisic deden de laatste wedstrijden van Chelsea vanwege fysieke problemen niet mee. De 36-jarige Silva raakte begin deze maand geblesseerd. "Dit wordt een wedstrijd voor iemand met de kwaliteiten van Thiago, maar helaas is hij niet beschikbaar", zei Tuchel, die 23 spelers meeneemt naar Boekarest. Vanwege de coronarestricties moet Atlético voor de thuiswedstrijd uitwijken naar Roemenië.

"Natuurlijk is het een nadeel voor Atlético, ze zijn hun thuisvoordeel nu kwijt", zegt Tuchel. "Daar hoeven we niet lang over te discussiëren. We spelen tegen een ploeg met veel ervaring op dit niveau en met een ervaren trainer. Hopelijk gaat dit het beste bij ons naar boven halen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.