Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea haalt uit tegen Everton

Chelsea haalt uit tegen Everton

8 mrt 2020, 18:03

Chelsea heeft dankzij een ruime zege op Everton weer wat afstand genomen van enkele teams die ook in de race zijn voor de plaatsen achter koploper Liverpool die recht geven op deelname aan de Champions League. De ploeg van coach Frank Lampard won met 4-0. Het was de derde nederlaag in elf competitieduels die Everton sinds de aanstelling van de Italiaanse trainer Carlo Ancelotti moest incasseren. Chelsea blijft door de overwinning vierde in de Premier League.

Voormalig Vitesse-speler Mason Mount opende in de 14e minuut de score op Stamford Bridge. Zeven minuten later stond het al 2-0, ditmaal was de Spanjaard Pedro de doelpuntenmaker. Na de pauze lieten de Braziliaan Willian en de Franse spits Olivier Giroud de score verder oplopen. Het was de eerste keer dat Everton in een competitieduel onder Ancelotti niet tot scoren kwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.