Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea geeft duidelijk signaal: Hakim Ziyech krijgt geen rugnummer voor nieuw seizoen

Chelsea geeft duidelijk signaal: Hakim Ziyech krijgt geen rugnummer voor nieuw seizoen

8 aug 2023, 12:53

Hakim Ziyech hoeft het komende seizoen niet te rekenen op speeltijd bij Chelsea. De voormalige spelmaker van Ajax heeft geen rugnummer gekregen bij de club uit Londen, nadat hij eerder al was thuisgelaten voor het trainingskamp van de ploeg van de nieuwe trainer Mauricio Pochettino in de Verenigde Staten. Vorig seizoen speelde de Marokkaans international nog achttien duels in de Premier League.

Ziyech kwam drie jaar geleden over van Ajax en wisselde vervolgens basisplaatsen af met invalbeurten in Londen. Eerder speelde hij in Nederland voor FC Twente en sc Heerenveen.

Verdediger Ian Maatsen is sinds deze zomer onderdeel van het eerste elftal van Chelsea en heeft nummer 29 gekregen. De speler van Jong Oranje werd de laatste jaren verhuurd aan Charlton Athletic, Coventry City en Burnley.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.