Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea gaat racistische fans aanpakken

Chelsea gaat racistische fans aanpakken

14 dec 2018, 00:00

BOEDAPEST (ANP) - Chelsea belooft hard op te treden tegen de fans die donderdagavond in Boedapest antisemitische liederen zongen tijdens de uitwedstrijd tegen Vidi FC (2-2) in de Europa League. ,,Antisemitisme en iedere andere vorm van rasgerelateerde of religieuze haat is weerzinwekkend voor onze club en de meeste van onze supporters. We hebben dit al vaak gezegd. Maar de mensen die het maar niet willen begrijpen, die gaan we hard aanpakken", liet een woordvoerder van de Engelse club weten.

Het is de tweede keer in korte tijd dat supporters van Chelsea in opspraak raakten. Aanvaller Raheem Sterling van Manchester City vertelde zaterdag na het duel met Chelsea al dat hij racistisch was uitgescholden door fans van de tegenstander uit Londen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.