Terug

Volg Vandaag Inside

Fans protesteren massaal tegen Super League bij duel Chelsea

Fans protesteren massaal tegen Super League bij duel Chelsea

20 apr 2021, 19:47

Voorafgaand aan de wedstrijd in de Premier League tussen Chelsea en Brighton & Hove Albion zijn de straten rond stadion Stamford Bridge volgestroomd met fans die protesteren tegen de Super League. De Britse politie spreekt al van 1000 mensen in de overvolle omgeving.

Chelsea behoort tot de twaalf clubs die zich willen afscheiden in de min of meer besloten competities. In alle geledingen van het voetbal zijn felle protesten te horen, niet in het minst door de supporters. Onder meer fans van Liverpool uitten eerder al hun woede.

Van de twaalf clubs komen er zes uit de Engelse Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.