Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea en Tottenham scoren niet in teleurstellende topper

Chelsea en Tottenham scoren niet in teleurstellende topper

29 nov 2020, 20:42

De topper in Londen tussen Chelsea en Tottenham Hotspur is zonder doelpunten geëindigd: 0-0. De thuisploeg wist de door Spurs-trainer José Mourinho goed georganiseerde defensie niet uit elkaar te spelen.

Hakim Ziyech (Chelsea) en Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) stonden beiden met een basisplaats tegenover elkaar. In de eerste 20 minuten volgden de kansen elkaar nog snel op. Bergwijn knalde rakelings over het doel van Chelsea, waarna Chelsea-spits Timo Werner kort daarna zijn ploeg op voorsprong dacht te zetten. Hij deed dat echter in buitenspelpositie, waardoor de goal werd afgekeurd.

De bezoekers groeven zich daarna in en speelden afwachtend. Ziyech en zijn ploeggenoten hadden veruit het meeste balbezit, maar wisten amper gevaar te stichten. De Marokkaans international kreeg na ruim een uur nog een goede schietkans, maar de oud-Ajacied knalde over. In de slotfase moest Spurs-doelman Hugo Lloris nog redding brengen op een poging van Mason Mount.

Met het punt uit de derby gaat Tottenham op basis van een beter doelsaldo dan Liverpool aan kop in de Premier League. Chelsea staat derde met 19 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.