Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea brengt bod van 30 miljoen euro uit op Noni Madueke'

'Chelsea brengt bod van 30 miljoen euro uit op Noni Madueke'

13 jan 2023, 22:44

PSV raakt deze transferperiode, na Cody Gakpo, mogelijk nog een aanvaller kwijt. Chelsea heeft een bod gedaan van 30 miljoen euro op Noni Madueke, meldt het Eindhovens Dagblad. De 20-jarige Britse aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij PSV.

PSV heeft het bod nog niet geaccepteerd, maar is wel in gesprek met Chelsea. De Eindhovenaren willen na het vertrek van Cody Gakpo eigenlijk niemand meer verkopen, maar een transfer van Madueke is bij een topbod bespreekbaar.

Eerder op vrijdag zei trainer Ruud van Nistelrooij al dat Madueke in de belangstelling staat. "Ik weet dat er interesse is, maar als trainer wil je liever je beste spelers behouden", aldus de oud-spits. "Er kunnen situaties ontstaan waarbij clubs met een aanbieding komen, die niet tegen te houden is."

Mocht Madueke vertrekken, dan wil Van Nistelrooij zijn selectie zo snel mogelijk versterken. "Dan moet je klaarstaan met een optie of meerdere opties om hem te vervangen", aldus de coach.

Chelsea is bezig aan een tegenvallend seizoen en scoort moeizaam. De Londenaren staan na achttien duels op de tiende plaats in de Premier League met slechts 21 doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.