Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea blijft in spoor van Manchester City

Chelsea blijft in spoor van Manchester City

4 nov 2018, 20:10

LONDEN (ANP) - Chelsea blijft in het spoor van koploper Manchester City. De ploeg uit Londen won in het eigen Stamford Bridge met 3-1 van Crystal Palace en komt net als Liverpool op 27 punten. Chelsea heeft alleen een beter doelsaldo dan Liverpool, dat zaterdag gelijkspeelde tegen Arsenal. (1-1). Manchester City had eerder op de dag uitgehaald tegen Southampton (6-1) heeft nu twee punten meer.

De doelpunten van Chelsea waren allemaal van Spaanse makelij. Álvaro Morata bracht de thuisploeg na een half uur op voorsprong op aangeven van landgenoot Pedro. Na de gelijkmaker van Andros Townsend in de tweede helft, stelde Eden Hazard, net in het veld gekomen, Morata in staat fraai af te ronden voor de 2-0. Pedro zorgde, op aangeven van nog een landgenoot, Marcos Alonso, voor de derde 'Spaanse' treffer van Chelsea.

Patrick van Aanholt speelde bij Crystal Palace de hele wedstrijd. Jairo Riedewald bleef op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.