Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea biedt medisch personeel gratis slaapplaats

Chelsea biedt medisch personeel gratis slaapplaats

18 mrt 2020, 13:48

Chelsea heeft de kamers van het Millennium Hotel in het eigen stadion Stamford Bridge beschikbaar gesteld voor medisch personeel dat in ziekenhuizen strijdt tegen het coronavirus. Roman Abramovitsj, de eigenaar van de club uit Londen, belooft op te draaien voor de kosten.

"Veel medici draaien nu lange diensten", meldt Chelsea. "Dan is het lastig of bijna onmogelijk om nog naar huis te reizen. Voor het medisch personeel is het nu belangrijk dichtbij je werk te slapen. Dat houdt ze scherp en gezond."

Chelsea belooft het hotel tot mei gratis open te stellen voor medisch personeel en gaat de situatie dan weer bekijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.