Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea bezorgt Tottenham derde nederlaag op een rij

Chelsea bezorgt Tottenham derde nederlaag op een rij

5 feb 2021, 00:02

Chelsea heeft stadgenoot Tottenham Hotspur de derde nederlaag op een rij bezorgd. In het lege Tottenham Hotspur Stadium in Londen werd het 0-1. Jorginho benutte halverwege de eerste helft een strafschop. Bij Chelsea bleef Hakim Ziyech de hele wedstrijd op de bank.

Door de zege passeerde Chelsea concurrent Tottenham; ze staan nu respectievelijk zesde en achtste. De ploeg van trainer Thomas Tuchel deed bovendien goede zaken in de strijd om een startbewijs voor de Champions League. De eerste vier verzekeren zich daarvan.

Tottenham verloor zondag met 1-0 van Brighton & Hove Albion, een week geleden was Liverpool in Londen met 3-1 te sterk. Voor José Mourinho, de coach van de Spurs, is het pas de eerste keer in zijn trainersloopbaan dat hij twee keer op een rij een thuiswedstrijd verliest in competitieverband. Het was zijn 327e thuisduel in de competitie.

Bij de thuisploeg werd Steven Bergwijn in de 69e minuut gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.