Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea betaalt 64 miljoen euro voor Pulisic

Chelsea betaalt 64 miljoen euro voor Pulisic

2 jan 2019, 11:29

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund en Chelsea hebben overeenstemming bereikt over een transfer van Christian Pulisic. De club uit Londen betaalt 64 miljoen euro voor de Amerikaanse middenvelder.

Chelsea verhuurt Pulisic in de tweede helft van het seizoen nog aan Borussia Dortmund. De twintigjarige international vertrekt komende zomer naar Londen.

Pulisic stond nog anderhalf jaar onder contract bij de koploper van de Bundesliga. Hij wilde zijn verbintenis bij Dortmund niet verlengen. ,,Het was een droom van hem om in de Premier League te spelen", zegt technisch directeur Michaël Zorc van Borussia Dortmund. ,,Daarom hebben we besloten een extreem goed bod van Chelsea te accepteren. Ik weet zeker dat hij alles voor ons gaat geven tot aan het einde van dit seizoen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.