Terug

Volg Vandaag Inside

'Chelsea betaalt 115 miljoen euro en haalt Lukaku terug naar Londen'

'Chelsea betaalt 115 miljoen euro en haalt Lukaku terug naar Londen'

7 aug 2021, 17:35

De volgende grote voetbaltransfer is in de maak. Italiaanse media melden zaterdag dat Internazionale en Chelsea een akkoord hebben bereikt over de overgang van Romelu Lukaku. De Londenaren zouden 115 miljoen euro betalen voor de Belgische spits, schrijft de krant Corriere dello Sport.

Chelsea bood eerst 100 miljoen euro, maar Inter wilde 120 miljoen hebben.

Ook Engelse media melden dat de transfer, op wat laatste details na, rond is. De nu 28-jarige Lukaku stond in het seizoen 2011/2012 al onder contract bij Chelsea. Met Inter won hij afgelopen seizoen de Italiaanse landstitel.

Inter moet vanwege geldproblemen flink bezuinigen. Voor trainer Antonio Conte was dat reden te vertrekken. Simone Inzaghi is nu de coach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.