Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea begint met ruime zege in Huddersfield

Chelsea begint met ruime zege in Huddersfield

11 aug 2018, 20:10

HUDDERSFIELD (ANP) - Chelsea is goed begonnen aan de Premier League. De Londense formatie, die vorige week de strijd om de Engelse Supercup verloor, startte met een zege van 3-0 bij Huddersfield Town.

Na een klein half uur rondde de Franse middenvelder N'Golo Kanté met het nodige fortuin een goede aanval af. Vlak voor rust benutte Jorginho een strafschop. De penalty werd toegekend omdat de Duitser Christopher Schindler Marcos Alonso naar de grond werkte met een verkeerd getimede tackle.

In de tweede helft controleerde Chelsea het duel en Pedro maakte tien minuten voor tijd de derde treffer. Kort daarvoor viel Eden Hazard, die met België derde werd op het WK, in voor Willian.

Transfermarkt

Bij Huddersfield Town deed Terence Kongolo de hele wedstrijd mee.

Davy Pröpper slaagde er met Brighton & Hove Albion niet in de eerste punten te veroveren. Dankzij twee doelpunten van Roberto Pereyra won Watford in eigen huis met 2-0. Bij Brighton viel de van AZ overgekomen Alireza Jahanbakhsh twintig minuten voor tijd in.

Nathan Aké won met Bournemouth met 2-0 van Cardiff City en Crystal Palace verraste met een 2-0 zege bij Fulham, dat zich afgelopen zomer flink roerde op de transfermarkt. Patrick van Aanholt verzorgde de assist bij de 0-1 van Palace.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.