Terug

Volg Vandaag Inside

Chantal Janzen heeft soms weken geen seks

Chantal Janzen heeft soms weken geen seks

16 mei 2023, 14:51

Chantal Janzen heeft soms een langere periode geen seks met haar partner Marco, omdat ze dan vanwege een groot werkproject "in een concentratiebubbel" zit. "En dan ben ik er niet bij met mijn hoofd", onthult de presentatrice in de nieuwe editie van haar magazine &C.

"Misschien is dat hetzelfde wat weleens over voetballers verteld wordt: geen seks voor een wedstrijd", stelt ze. "Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duurt? Dan duurt het een maand. Bijvoorbeeld in de weken dat ik me voorbereidde op het Eurovisie Songfestival, toen werd er thuis vrij weinig ge-ding-a-dong'd. Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima."

Los van haar werk, noemt Janzen ook het krijgen van kinderen een bepalende factor voor de seksfrequentie. "Die jongens hebben het talent om op precies het verkeerde moment een nare droom te krijgen, of erger: slaapdronken de kamer binnen te wandelen op het moment suprême."

Al heeft ze ook juist wel eens wat aan een van haar slecht slapende kinderen gehad op dat gebied, vertelt ze. "Dat we elkaar midden in de nacht aankeken en dachten: nou ja, als we dan tóch wakker zijn..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.