Terug

Volg Vandaag Inside

Champions League vanaf vrijdag weer live bij SBS6

Champions League vanaf vrijdag weer live bij SBS6

12 aug 2020, 15:47

Vanaf woensdag beginnen de kwartfinales van de Champions League in Lissabon, waar het toernooi in verkorte vorm wordt afgewerkt. De eerste wedstrijd die in de Portugese hoofdstad op het programma staat is Atalanta Bergamo - Paris Saint-Germain. Donderdag volgt Leipzig - Atlético Madrid. De beslissing valt in het door de coronacrisis uitgestelde seizoen in één wedstrijd.

De samenvattingen van de duels zullen woensdagavond om 23.45 uur en donderdagavond om 23.40 te zien zijn bij SBS6 en en daarna ook op veronicainside.nl en kijk.nl.

FC Barcelona staat komende vrijdag tegenover Bayern München in de kwartfinales van de Champions League in Lissabon. Deze wedstrijd is vanaf 20.30 uur LIVE te zien bij SBS6, via kijk.nl en natuurlijk via de online kanalen van Veronica Inside. Hetzelfde geldt voor het kwartfinale-duel tussen Manchester City en Olympique Lyon zaterdagavond.

Uitzendschema SBS6

  • Woensdag 23.45 uur: Atalanta - PSG (samenvatting)

  • Donderdag 23.40 uur: Leipzig - Atlético Madrid (samenvatting)

  • Vrijdag 20.30 uur: FC Barcelona - Bayern (live)

  • Zaterdag 20.30 uur: Manchester City - Lyon (live)

Warm alvast op met de hoogtepunten van Frenkie de Jong in het achtste finale-duel tegen Napoli afgelopen zaterdag. Bekijk de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.