Terug

Volg Vandaag Inside

Champions League en Europa League feliciteren jarig Ajax

Champions League en Europa League feliciteren jarig Ajax

18 mrt 2021, 16:10

De Champions League en Europa League hebben Ajax via sociale media gefeliciteerd met het 121-jarig bestaan. Ajax, dat donderdagavond in de Europa League aantreedt tegen het Zwitserse Young Boys, staat vanzelfsprekend ook stil bij de eigen verjaardag.

"Happy Birthday @AFCAjax! The Dutch giants were founded on this date in 1900!", schreef de Champions League bij een filmpje van de Champions League-finale van 1995. De Europa League schreef hetzelfde bij een foto van de prijzenceremonie van de UEFA Cup van 1992.

Ajax zag op 18 maart 1900 het levenslicht en werd sindsdien 34 keer landskampioen. De Champions League, voorheen Europa Cup 1, werd al vier keer veroverd door de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.