Terug

Volg Vandaag Inside

Celtic-trainer Lennon stapt op wegens grote achterstand op Rangers

Celtic-trainer Lennon stapt op wegens grote achterstand op Rangers

24 feb 2021, 09:46

Neil Lennon heeft ontslag genomen als coach van Celtic. Hij doet dat omdat de achterstand op de grote rivaal Rangers in de Schotse competitie is opgelopen tot 18 punten.

In mei 2019 trad Lennon (49) in dienst bij Celtic als opvolger van Brendan Rodgers. Hij leidde de club vervolgens naar twee titels, twee keer winst in de Schotse Cup en een keer in de League Cup.

Dit seizoen hoopte Celtic voor de tiende opeenvolgende keer kampioen te worden. Dat zit er niet meer in. Assistent John Kennedy neemt de taken van Lennon voorlopig over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.