Terug

Volg Vandaag Inside

'Celtic benadert ontslagen José Mourinho'

'Celtic benadert ontslagen José Mourinho'

24 apr 2021, 16:05

Afgelopen maandag kwam het nieuws naar buiten, dat José Mourinho is ontslagen bij Tottenham Hotspur. Volgens Daily Record is de Portugese oefenmeester inmiddels benaderd door Celtic.

De 58-jarige Mourinho zou hebben besloten om rustig aan te gaan doen. Toch schijnt hij nu contact hebben gehad met het Schotse Celtic. De club uit Glasgow is dringend opzoek naar een vervanger voor Neil Lennon.

Mourinho is een van de meest succesvolle trainers ter wereld. De Portugees won onder meer de Champions League met FC Porto en Internazionale en hij werkte daarnaast bij Chelsea, Real Madrid en Manchester United. De Portugees ging eind 2019 aan de slag bij Tottenham, als opvolger van de ontslagen Mauricio Pochettino. Onder zijn leiding eindigde de ploeg vorig jaar als zesde in de Engelse competitie.

Ryan Mason maakt bij Tottenham Hotspur het seizoen af als hoofdtrainer. De 29-jarige oud-speler van de club is aangesteld als tijdelijke vervanger van Mourinho.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.