Terug

Volg Vandaag Inside

Celstraffen geëist tegen Russische voetballers

Celstraffen geëist tegen Russische voetballers

6 mei 2019, 20:27

MOSKOU (ANP) - De openbaar aanklager in Moskou heeft celstraffen geëist tegen twee Russische internationals wegens zware geweldpleging. De voetballers Pavel Mamajev (FC Krasnodar) en Alexander Kokorin (Zenit Sint-Petersburg) zitten al sinds oktober 2018 in voorlopige hechtenis. Tegen Mamajev is een jaar en vijf maanden geëist, Kokorin kreeg een strafeis van een jaar en zes maanden te horen.

Het duo wordt beschuldigd van zware agressie vorig jaar oktober in een café in Moskou tegen een hoge functionaris van het Russische ministerie van Handel en een collega. Enkele minuten eerder waren de twee voetballers, die veel alcohol hadden gedronken, ook al slaags geraakt met de chauffeur van een tv-presentatrice. De vechtpartijen waren op bewakingsbeelden goed te zien.

Mamajev is een 30-jarige middenvelder en 15-voudig Russisch international. Aanvaller Kokorin (28) speelde 48 interlands.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.