Terug

Volg Vandaag Inside

Celstraf voor ‘Lord’ Bendtner na mishandeling chauffeur

Celstraf voor ‘Lord’ Bendtner na mishandeling chauffeur

2 nov 2018, 17:46

Nicklas Bendtner is vrijdag veroordeeld tot een celstraf van vijftig dagen vanwege het aanvallen van een taxichauffeur. Na een avondje stappen in Kopenhagen sloeg de dertigjarige Deens international de taxibestuurder. Daarbij liep het slachtoffer een gebroken kaak op.

Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 september. Een woordvoerder van de taxibedrijf Dantaxi zei destijds: ''Ik kan bevestigen dat er een ernstige aanval op een chauffeur van ons heeft plaats gevonden. De bestuurder lag net op de operatietafel met een gebroken kaak. We kunnen bevestigen dat Bendtner de dader is."

Bendtner, die vroeger voor Arsenal en Juventus speelde, staat dit seizoen in de spits bij het Noorse Rosenborg. De Deen is niet van plan de gevangenis in te gaan en gaat in beroep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.