Terug

Volg Vandaag Inside

Ceferin hekelt fake news over financiële compensatie

Ceferin hekelt fake news over financiële compensatie

17 mrt 2020, 23:37

De voorzitter van de UEFA, Aleksander Ceferin, heeft ontkent dat de voetbalorganisatie om een vergoeding gaat vragen aan clubs door het verschuiven van het EK naar 2021.

The Athletic berichtte maandag over deze mogelijke financiële compensatie voor de verschuiving. 'Door het opschuiven van het EK naar volgend jaar loopt de UEFA miljoenen euro's mis', gaf Ceferin wel toe.

'Ik heb de afgelopen dagen fake news gelezen. Complete onzin is het. We hebben die partijen niet gevraagd om iets te betalen als voorwaarde voor het uitstellen van het EK', zegt Ceferin in gesprek met Associated Press.

VIDEO - Wilfred over uitstellen EK: 'Dit wordt een onvergetelijk voetbaljaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.