Terug

Volg Vandaag Inside

Cech in adviserende rol terug bij Chelsea

Cech in adviserende rol terug bij Chelsea

21 juni 2019, 13:22

Voormalig keeper Petr Cech keert in een technische rol terug bij Chelsea. De 37-jarige Tsjech, die onlangs zijn voetballoopbaan beëindigde, wordt adviseur op technisch en prestatief vlak.

"Het voelt voor mij als een voorrecht dat ik de kans krijg terug te keren bij Chelsea", zei Cech. "Het is mooi dat ik de club kan helpen om een klimaat te creëren waarin we de successen van de afgelopen 15 jaar kunnen voortzetten. Hopelijk kan ik met mijn voetbalkennis en ervaring een rol spelen."

Cech stond tussen 2004 en 2015 onder contract bij Chelsea. In 2015 vertrok hij naar stadgenoot Arsenal, waar hij zijn carrière afgelopen seizoen afsloot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.