Terug

Volg Vandaag Inside

Cazorla na vier jaar terug in Spaanse elftal

Cazorla na vier jaar terug in Spaanse elftal

17 mei 2019, 14:19

Santi Cazorla keert na bijna vier jaar terug in de selectie van het Spaanse voetbalelftal. Bondscoach Luis Enrique heeft de 34-jarige middenvelder uitgenodigd voor de EK-kwalificatieduels met de Faeröer en Zweden, op respectievelijk 7 en 10 juni in Tórshavn en Madrid. Cazorla kwam de afgelopen jaren door een hardnekkige enkelblessure amper in actie, maar heeft bij zijn oude club Villarreal zijn vorm hervonden.

De aanvallende middenvelder moest de voorbije jaren als speler van Arsenal maar liefst acht operaties aan zijn rechterenkel ondergaan. Als gevolg van een infectie raakte hij een stuk van zijn achillespees kwijt. Bij Villarreal, de club waar Cazorla zijn carrière begon, kreeg hij vorig jaar de kans om weer helemaal fit te worden.

Cazorla, die in 2008 en 2012 met zijn land de Europese titel veroverde, speelde dit seizoen bijna alle wedstrijden in La Liga en maakte vier doelpunten. Luis Enrique beloont hem nu met een terugkeer in de nationale ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.